Värt att tänka på







Hur ska vi någonsin kunna få ett jämställt samhälle när
vi inte ens klarar av att leva jämställt med
den vi älskar?









Later

Michael Jackson

Ikväll är det Michael Jackson på tv3 kl 20 som jag SPIKAT ska se, ställt klockan =)

Annars så är allt klart här hemma med mat och allt bara jag som måste föna mitt hår för alla kommer runt 15.00

Igår så var vi och hämtade upp S på restaurangen och vi drog tillbaka till Solna för att hämta upp H och sen vidare till Årsta för att plocka upp E och R så vi skulle först gå på bio men sluta med mat sen bowling + massa annat roligt spel, kul att göra något spontant =)

Träffa först på Selin på donken sen Micke vid racerbilarna sen hörde jag någon ropa på mig men jag såg inte vem det var så jag traska på vidare.. Bartendern va ju sämst krocka med dörren och ställa sig och skura för han "trodde" dörren gick inåt men det var meningen att han skulle dra upp den men istället körde han brickan rakt in i dörren haha!



Aja hörs sen Later

Solna

Varit i Solna hela dagen med min syrra, vi funtar på en bio om vi får ta på barnvakt ?




Later

35 år

På Lördag är det 35 års firande här, fast han fyller idag (Fredag) Grattis grattis till Rolando.

Sitter just nu och väntar in Miami ink som börjar kl 02 som vanligt, älskar det asso, sitter och slipar på mina ideér till nästa tatuering jag ska göra.. (Hmm?) och passar även på att göra en " Att-ta-med-till-Thailand-lista "

Ska lägga mig där lagom till Miami ink så God natt till er :)




Later

Tack

Jobbet gick bra förutom att en viss herre ringer på klockan och jag tror att jag snart blir tokig men det är bara att bita sig i läppen och se glad ut?

Mitt tack går idag till min chilenska svåger som fixade min dator, men först blev jag lite förtvivlad för när jag kom hem var den där förbannande skit rutan uppe och tänkte (nej kunde du inte fixa? :( ) men stängde av datorn och fixade lite annat under tiden (den fick vila ca en timme) sen dess har datorn funkat perfekt nästan så man skulle ta sig en seger dans men det orkar jag inte :P  ( MEN BARA FÖR ATT JAG SKRIVER DETTA TROR DU INTE ATT DEN KOM FRAM IGEN ASSO ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!! )  får kolla sen igen med honom jag som precis blev så jävla glad!

Aja shit happens ellerhur?

Blir allsång på Hågelby på Söndag med boende, kul att göra något annat än att bara jobba på avdelningen hela tiden sen så blir dom så jäkla glad av att få komma ut ! :)


Funderar på att lägga mig men är inte sådär jätte trött men skönt att ligga men sen efter en stund så tänker man varför la jag mig för, onödigt när jag ändå inte kan somna?





Saknar detta, sann glädje!

7 dagar / 1 vecka

God morgon eller liknande, precis gått upp börjar jobba kl 15..  Ska börja göra mig lite iordning nu, Pappa är och hämtar min syster nr 2 och hennes sambo  ( som precis kom nu )


Det låter så jävla nice att man kan säga att det är bara en vecka kvar, men kommer kännas ännu bättre mot helgen när man verkligen kan räkna neråt =)

Hör av mig sen




Later

Arbetsförmedlingen

Precis blivit medlem typ så vi får väl se :/ kul att se att det finns så sjukt mycke jobb som man aldrig har hört talas om?


Nej jag måste sluta säga " iaf " vi får väl se hur de går med den saken. Om 1 vecka åker jag :D



Måste sova nu, orkar inte mer. God natt!





Later

Mr P

Han känner sig lite utanför så får väl skriva några rader ... men nu blev det kortslutning i mitt huvud så bjuder på några bilder från ikväll istället =)


På tåget.
Inne på Taco bar
  Väntar på bussen.
  Laura och jag.
Drogad på färjan.
En Jävligt god Latte.


Men oj, Jag tog inte många bilder :S Haha aja =)



Later

Café fåtöljen, Keep it real

Var ute med D,L och C på taco bar, fy fan va otrevlig man får vara som personal :O

Iaf efter så tänkte vi att vi skulle ta en kaffe? Vi åkte till något sjö café vid djurgårdsbron men de va stängt, (varför?) Vi fortsatte iaf och tog färjan tillbaka, skit mysigt var det iaf älskar havet, men inte att bada i det, vi rörde oss mot slussen, donken mötte på Max (kusinens kille) men de va fullt där tyckte vi så vi drog vidare och hamnade på Café fåtöljen lagom mysigt. Tycker det är kul att läsa saker folk skriver på toaletten, fråga mig inte varför men så är det iaf, någon var tydligen bög, någon annan var kär i någon och någon hade skrivit " - Jag har en inre kris... " osv osv osv en annan hade skrivit Keep it real med stora bokstäver, asso vet inte varför men det fick mig att börja tänka på massa saker och fan vilken musik som spela på toan :/

Irländska killar var iaf på besök i Sthlm, trevliga men lagom fulla, ena var ju en snubbe som verkligen var ett rop på hjälp.

Tagit lite bilder men orkar inte lägga in dom just nu, jobbar gör jag också imorgon :/ drygt! Men det är med bra personal så det gör inget =)



Later



En liten trötter

Precis vilat ett tag, ska börja göra mig i ordning, hoppa in i duschen och dunka lite musik ska röra mig mot tåget om drygt en timme..




 




Later

Regnar

Läkarbesöket gick snabbt och bra, inga problem, men det är skit väder det bara öser ner, hoppas det blir bättre ikväll?

Prata med D och hon sitter och lyssnar på BSB så tänkte fan länge sen, men hörde en låt på vägen hem från HS så nu sitter jag på Youtube och lyssnar jag med haha!



En av många, favoriter tycker mest om texten på den här!

Kan inte sova

Kom på att jag ska med till läkaren imorgon, men kan inte sova helt klarvaken, ligger i sängen och kollar på "Beyond" Ibland tror jag inte på sånt, men vid vissa konstiga tillfällen blir jag förvånad och tror på sakerna, allt verkar så konstigt enda sättet att ta reda på det är att prova själv?





Later


"frisk luft"

Precis varit ute med Carro, Yashar och Omar, lite lagom sådär trött, bara vilat och sovit hela dagen idag börjar vända på dygnet igen :/ men iaf imorgon är det taco bar som gäller ;D


Väntar in Miami ink som börjar kl 2



Later

Jag har allt för många minuter, som jag aldrig får tillbaka..

Om du spenderar varje sekund med att vara uppretad eller arg och det är en hel minut du aldrig kommer få tillbaka.



I've been loving you too long to stop now




Fäller alltid en tår när jag lyssnar på den här fina låten, texten hugger rakt in och jag minns allt de fina som finns kvar utav oss och med det så försvinner allt det negativa som någonsin existerat mellan oss..
Ibland kan det vara skönt att slippa tänka på dåliga saker!





Later

I don't like your girlfriend


Dop nr 2

  Dorothea & Jag

Michael Scofield

R.I.P



Det har dött allt för många denna sommar, det räcker ta mig fan asso!

Hatar det här!!!!



Iaf det var dop igår, väldigt lyckat måste jag säga lägger upp bilder lite senare.
Håller på att fixa mina naglar just nu vet inte vilken färg jag ska ha, ( Vill ha någon läskigt härlig rosa)
 ska köpa massa härliga färger i Thailand sen, imorgon är det bara 9 dagar kvar sen åker jag :D



Later

inte kommit så långt ännu ...

Blev på så bra humör utav den här låten på bion igår!

Man gungar med sen sjunger man också med till slut :D



Jobbat

Fick in en ny farbror igår men träffa han inte förns idag, en trevlig sådan men väldigt jobbig som ska ringa på klockan heeela tiden skit jobbigt och vill egentligen ingenting :/

Jobbade med M-L, jag började 15 och hon skulle ha börjat 14 men ville komma 15 och ringde och kollade med övrig dagpersonal om det gick, Men hon kom inte förns 15.20, personalen gick hem för att hon (som var sist kvar) hade gäster, men sa att kommer inte M-L så ringer du till mig så kommer jag tillbaka, för jag måste verkligen hem och släppa in mina gäster.. Iaf gick till datan skulle kolla om det skulle beställas något idag så jag inte missar det och precis när jag går tillbaka in till köket springer jag och M-L på varann i dörrhålet båda blev vettskrämda av varandra men sen har kvällen bara flytit på men brandalarmet gick dock i trapphuset, händer ofta tydligen på helger? men inte när jag jobbat som tur e!

M-L kollade iaf och ingen rök eller sådant, men brandkåren kom och kolla och återställde allt när dom sedan åk igen, dröjde det inte länge förns brandalarmet gick igen ^^ Blir dyrt för den avdelningen som det var " falskt alarm " på.

Tänk dig ditt vanliga brandalarm hemma och gångra det med minst 10 så har du brandalarmet på jobbet, det är så högt och ekande så att t o m den dövaste av de döva kan höra det :/ Välbehövligt då det verkligen är så att det brinner, men genom åren har det varit väldigt många " falskt alarm " brandkåren tar lite drygt 5000:- för varje gång dom åker i onödan så ikväll så blev det 10.000:- för någon stackars avdelning :( mindre utflykter och sådant för dom. Aja sånt som händer.

Sen gick jag ut på en promenad, mycket att tänka på men blev en kortis idag lite drygt 1,5 timme, men väldigt skönt.

På tal om händer så är det Grekiskt dop imorgon kl 13 ska fixa mina naglar snart men funtar på att duscha först eller imorgon bitti vet inte ännu är lagom trött!

Sen kommer kläd problemet " Vad ska jag ha på mig? "


Aja tar med mig kameran imorgon om jag inte glömmer den, Hoppas på bra väder.


Later

Hemma

Igen!

Vara ute en stund blev till timmar :) men skönt vare och man kan alltid prata av sig med dig.

Sen finns det en trög person som smsar och ringer fast jag säger att jag sover fett trög!

Låt mig vara, prata kan man göra på dagen, natten ja då sover JAG eftersom att jag jobbar spelar ingen roll att det är helg jag jobbar även helger.


Om ca 1 minut börjar fastan =)


Ska sova nu, god natt!


Later

Sommar med Göran

Säger bara en sak GÅ OCH SE DEN!

Kom nyss hem från Heron, den hade vissa riktigt roliga skämt och sen också parodi på riktiga svennar ^^

Ska ut en stund så hörs senare!




Later

Tom på ord!

Punkt punkt punkt!

Det gick tyvärr inte som planerat och jag trodde att jag gråtigt färdigt i mitt liv så mkt som jag gråtit den senaste Hösten och Våren :/ men tårarna kom från ingenstans?  Aja smällar man får ta, va gör man!? Visar hellre känslor än att inte ha några alls så ja..

Min säkring i rummet gick också förut kul, eller inte men de va bara att gå till proppskåpet och kolla vad som va fel och vips så var det ström igen ;D (det är bra att ha hantverkare runt om sig i sin vardag då kan man fixa små saker själv nästa gång)

Är väldigt nere just nu också så ska se till att fixa mig lite sen tar jag 21 bion i kväll ska se Sommar med Göran, hört att den är rolig och helt klart värd att se så hoppas på att få skratta lite det behöver jag !

Imorgon börjar också fastan, så vi får se hur det blir med tjejmiddagen och sen på jobbet blir det ju mer mat över hahah (nej va taskigt) men iaf =)


Ska fixa mig nu !


Later


Imorgon eller snart?

Ja det är dagens fråga undrar hur det kommer att gå, försöker sitta här och vara posetiv mot mig själv och säga "du kommer att klara det" men sen kommer det där nervösa ....... Usch hatar det här, men samtidigt är det bra för mig, sen det blev jag istället för vi så har jag bevisat för mig själv att jag kan bli mer självständig och behöver inte få uppmärksamhet eller godkännanden får varken dig eller andra. Så jävla skönt rent ut sagt men samtidigt någonstans där inne så saknar jag det också. Snart har det gått ett år, ett år utav en berg och dalbana undrar hur länge den kommer att vara !?

Under detta år som gått så har jag stött på en hel del nya människor som påverkat mig posetivt eller negativt men allt händer väl av en anledning eller?

Jag börjar "lära" känna mig själv igen på nytt vilket känns jätte skönt från att gå från helt uppriven och trasig, till att börja "heela".

Jag läser väldigt många andra bloggar så de blir inte så mkt till att skriva själv men ska försöka bättra mig (för min egen skull) dels för att jag vill kunna gå tillbaka och se vad jag en gång har kännt, gamla tankar och känslor sen också för att utveckla mitt skrivande.

Jag har också kollat på utb som jag vill gå och hittade den jag känner att jag vill gå, så skönt att veta men sen kommer det där stora men, det är åldersgräns och vissa krav men so what!? Bara att se till att klara av dem då då?

Förde mina funderingar på tal på jobbet och hemma fick liknande svar " nej varför då? Inget för dig, det går ju inte, du ska ju bilda familj osv .. "  Sen kom en annan kollega, som jag jobbade med en dag som förde utbs frågan på tal och jag berättade då vad jag ville med mitt liv så som jag tror just nu iaf, jag avslutade min mening - Men jag vet inte riktigt?
Fick till svar att - Du ska inte lyssa på dem, dom har säkert haft samma dröm men inte vågat fullborda den, låt dig inte dras ner utav deras ord, Du ska göra det du vill och inte göra vad som andra säger, Sara prova på iaf! sen kan du se om det är något för dig, du kan ju alltid hoppa av ellerhur?  Och vem bryr sig om dom säga " Vad var det jag sa?" om inte kanske du kan trycka upp i deras ansikte, " JAG klarade det!! "  Gör som du vill Sara men tycker verkligen inte att du ska låta dig dras ner av andra, bara för att dom tycker du ska bilda familj och "stadga" dig !


Vad jag vill plugga till förblir en gåta vill inte ha spekulationer om mitt val!


Lyssa på denna, kalla mig udda MEN JAG gillar den!

Lite av varje...

En bild tillängnad min kära vän Daniel som tycker att jag pratar konstigt !





Klockrent; Vem är dildo?




På tal om annat, Pappa visade lite andra känslor idag att han både är nervös för operationen som kommer och att han har så förbannat ont i sina ben att han inte ens orkar gå på altanen :(