Klimakterie kärring!

Ofta man åker en 7 sits buss/bil fullsatt med ungar i bilstol och annat dyl, och sen PRESSAR MIG I RÖVEN I 120 !

Sara blir fly förbannad inte fan pressar man någon när man har ungar med i bilen, jag hade dessutom Melina där bak och kunde inte hålla mig, byter fil sen pressar jag henne i röven men hon byter fil och pressar mig åter igen och sen åker jag om kärring-jäveln men hon ser fan inget utan tittar bara rakt fram och såna ska man passa sig för. Dom märker fan ingenting "bara jag kommer fram" Så slutade lägga min energi på henne, och koncentrerade mig på min lilla skatt som satt fastspänd där bak ♥

Hade Melina igår natt och sen lekte vi idag, gick hur bra som helst. Hel nöjd sov HELA natten. Fan va mys men jag hade så grova smärtor i magen tack vare den där ratt-fittan som jag fick uppkörd i magen. Så visste inte hur jag skulle ligga, fy va dåligt jag mådde.

Skulle iaf lämna hem henne till sin mamma, men sluta med att jag fick plocka upp syster nr 2.
Hem till syster nr 1 och fika sen köra syster nr 2 till jobbet i rusning. Tack.
Sluta med att jag fick med mig både Melina och Dorothea tillbaka hem så nu e jag barnvakt dubbelt upp.
Vad gör man inte för familjen ♥

Var på Maxi tidigt imorse, tyckte Melina om. Satt snällt i vagnen och sa hej till alla gamla, som tyckte hon var super söt.
Vidare till Toys R us och bytte ut en grej till påsk present, tar så j*vla tid att handla med barn, pilla hit o pilla dit och jag med mitt bakterie hit och bakterie dit, ritade lite där och lekte lite i lekhusen (jag tittade på, får jag väl understryka så de inte tros annat ;) )




Är inte alltid lika kul att vara Pippi ♥


True colors

Blivit så ljud och ljus känslig på senaste tiden, fan va trist!

Sovit större delen idag fram till ca 16.30 faan va skönt de va, sen åkte jag till syrran och lämna en grej hon hade glömt här, har aldrig kört så "ordentligt" inte ens när jag övningskörde, ja vad säger man " lär dig av dina misstag"

Kände hur folk pressa mig i arslet, som jag ofta går igång på och kör ett race med dom, orkar inte de, jobbigt nog att trampa på gasen och växla till o från.

Fick Melina med mig hem som inte heller mår så bra och hon somnade för ca en timme sen ♥
Hon fick välja film på gula villan blev nån tecknad tess och ubbe som vi ska se imorgon, får väl hålla tummarna att den är någorlunda se-värd :)


Tog en bio igår och enligt C så är jag världens sämsta bio-dejt

Skräck-film - Ligger du gömd understolen.
Komedi-film - Ligger du dubbelvikt av garv så alla hör.
Action-film - Sitter du och irriterar dig på att folk gör fel eller "Slå han då din jävel"
Kärleks-film - Sitter du o bölar floder.

Killen måste tro att du är störd.

50 betyder 50!

Hade bråttom till jobbet imorse skickade sms till J att " jag försov mig, är på väg" men kom inte så långt..
Körde 90 på 50 väg och skarp kurva "Vägen svängde men det gjorde inte Sara"
Ringer till pappa, han är på väg, ringer sen till  F mobil och säger att jag kört av vägen men jag kommer till jobbet, dock så hade hon mått dåligt och gått från jobbet tidigare, försöker ringa till J men bara telefonsvarare, ringer sen till jobbet och pratar med C och fick strikta order att jag får inte komma in och jobba som jag då hade tänkt, ja jag vet jag är störd! In till Huddinge akuten med fullt pådrag, får absoult inte röra mig, kul jul jag kan aldrig vara stilla!

Flera undersökningar med fingrar i röven och sönderklippta kläder låg jag där blottad och börjar böla när jag fattade vad som egentligen hade hänt, vilket kunde gått ännu värre, men alla ska vi dö nån gång och som jag sagt tidigare, ska jag smälla så ska jag smälla ensam i bilen!


Har sjukt ont i kroppen, hade redan ont innan med min arb skada och prova 4 dubbla de.. Oskönt!

VÄNNER ♥

Låg o titta på nya Desperate Housewives igår, kunde inte sova.. Oroa mig för en kompis som var ute o söp ner sig, sen kommer nästa och skriver på msn att han mår piss, satte mig i bilen direkt kl 04.30, körde kanske liiite för fort var i Södertälje på 10 minuter :) Höll hans hand och kramade honom så att han kunde somna ♥ Blev väckt av jobbet kl 12, sa ju att jag skulle bli inringd bara för att jag hade ledig helg .. såå typiskt! Tänkte låta bli att svara men visste ju att J jobba och så lät hon så gullig så kunde inte säga nej så börjar jobba kl 21 ikväll till 07 imorgon bitti.


Vidare till farmor var halvt social till 15, hem halv social. Åkte o handla för att alla hade druckit nu ligger jag i sängen och "sover" tills jag ska upp för att göra mig iordning :)

Min svåger kallar mig för konsulten Sara.

Jag kan vara din bästa vän men inte din flickvän!


Hoppas på en bra kväll till er andra och jag finns på luren ♥

Räcker det inte?

Cysta i ögat nu också ... ska vi drabbas utav mer vill jag gärna veta det innan!

Många tankar som far omkring..

Vad gör man av allt här i livet?

Fly on the wings of love ♥

Fly baby, fly..!

Imorgon. Då SKA det vara en bra dag för Sara Selin, har jag bestämt mig för, så vill inte höra något negativt! (kan ju hoppas iaf)



Ibland när jag gråter, ser ingen mina tårar

Ibland när jag har ont, ser ingen att jag har ont

Ibland när jag är bekymrad, så ser ingen mina bekymmer

Ibland när jag är lycklig, ser ingen att jag ler

Men jag ska alltid se alla andras?

tårar | smärtor | bekymmer | leenden

Du finns i mina drömmar...










Jag har på senare tid börjat drömma om honom, varför vet jag inte snart 3 år sen jag träffa honom sist !?

17 år liksom hallå? Ja något sorts intryck måste du gjort på mig eftersom det är som de är.. men vet inte om det är lönt att ta kontakt med dig... Går o velar om det ganska mycke nu ...


Språk?

Ska börja med språkkurser men har inte bestämt mig helt till vilka språk jag vill lära mig ännu, och känner inte för att stressa heller för då kommer jag inte lägga någon större energi på det till slut..

Kollar runt på nätet iaf, efter ljud cd men även kurser men lite lättare att söka om man har en klarhet i vilket språk man vill lära sig.


Vårkänslor!?

Nja dom börjar ana sig in på mig, men vill ha bort mer snö först! Och jävlar va vattenpölar de blir då och inte kan man använda fina tygskor riktigt då heller :(

Köpte lite kakor till jobbet ikväll efter mitt kvällspass, ska mumsa lite imorgon. Fick byta med J, tack ♥

Prata lite med F och hon tycker att jag borde jobba natt så att de passar in på min mentalitet. Men passar det in på min rädsla? Stick du stygga spöke för du finns inte!

Nästa fråga är, ska man börja med pollen medicineringen nu eller? Är alltid försenad med den skiten, men med tanke på att jag jobbar i "skogen" så kanske det är en smart idée från min sida?

Får lov att ringa vårdcentralen så jag får ut mer för pengarna!
Kostar att vara sjuk, tyvärr....


Hade sjukt ont i kroppen igår, men när jag vakna idag, trodde jag var förlamad först, kände inte av mina ben. Fick lite små panik men satte mig upp och slog mig själv. Inte var de nå fel på dom inte ;)

När jag gick på mitt pass frågade J2 hur de var fatt med mig ... men efter ikväll med T, aldrig mer!
Aldrig haft så ont i heeela kroppen på de här sättet förut och då är alla andra dagar en riktig barnlek!
Kände att nej faaan jag orkar inte en kväll till och som tur var fick jag byta.

Nu ska jag tycka lite mer synd om mig och försöka sova lite.



Dröm sött !!



Rädsla gör dig sårbar!

Fy att geten Anna Bergendahl gick vidare och ska nu stå för Sverige! nästan så att man överväger utvandring.

Ska börja leta vår jacka, gud så mys och nya solglasögon, ska ha riktigt mörka i år eftersom jag blivit så ljuskänslig och det är fan inte kul när man älskar sol.

Var hos syster yster och såg på melodifestivalen, och jag bara älskar Andreas Johnson ♥ syster drunknar i hans ögon och bad mig skicka ut flytringar !


Det är kärlek ♥


Det gör ont, det gör ont... en liten stund på natten, men inget på dan!

Kanske man kan sjunga men jag har konstanta värkar och vet snart inte vad jag ska göra?
Sök hjälp är den vanliga kommentaren jag får, men "ta 2 alvedon vid behov" har man hört tidigare.

Blandar alvedon med ipren men inte fan hjälper de, en stund bara sen släpper det och nu har jag jobbat hela veckan utan några värktabletter alls och det känns ju i hela kroppen. Fan inte roligt! Ibland vill jag bara lägga mig ner och ge upp mitt jordeliv.

Gav hamstern lite gurka som hon sitter och snaskar på just nu, verkar gilla det:)

Jobbade med J o vi hade mys med let's dance och marängsviss men fnitterfior var vi, kom på en hel del saker man kan göra mot övrig personal ;) Hämden är ljuv eller hur var det ?


Ska lägga mig nu o hoppas att jag kan få lite sömn, jobbar dag imorgon och det är ingen större hit för min del.

Dröm sött!

Äntligen FREDAG!

Idag fyller Gamla fina Djurgården 119 år ♥

Ska snart till jobbet, sitter fortfarande i morgonrock och ruffsig i håret. Ska väl fixa mig lite men eftersom jag ska ha fredagsmys med J på jobbet så ska jag nog ha mjukisdressen :D

Vi ska göra lite marängsviss och kolla lite Tv (om arbetet tillåter d.v.s)

Håller på att kolla nya mobiler och den här gången ska jag svälja min stolthet och faktiskt köpa en Sony Ericsson, en likadan som min syster har fast en annan färg dock :)

Ska även byta nummer!! Trött på att folk ger ut mitt nummer till höger och vänster.
Men ska välja ett enkelt i någon butik så jag inte bara får ett tråkigt nummer om jag beställer hem ett!

Dags att fixa sig nu, ha en trevlig kväll alla ♥




Vila mina öron!

Jobbat nu två kvällar i rad men en trevlig kvinna på jobbet men va fan hon blir aldrig tyst! och dessutom kommer nästa grej, vi jobbar imorgon också!!!

Jimmy måste dessutom vara döv, sa till honom att vara hemma idag, nej då han jobbar och ska dessutom gå på kl 02.00 i natt också för att ploga! och jag sa Du hör vad jag säger, välj att lyssna!

Iaf M på jobbet, fråga hur många barn jag har eftersom jag tycker bebis reklamen om Libero är så söt, men jag sa jag har ingen partner och de skulle jag inte ha sagt tror jag, för då drog munnen igång på henne i ett..

Hon hade tre krav jag ska följa hos en man;

Snäll
Arbetsam
Och som älskar mig.


Ingenting annat var viktigt verkade de som, man ba öh?

L kom till jobbet och skrämde mig, fan också trodde han drev med mig, (van att folk driver) men tur att jag ock J smider en plan om att lyckas skrämma honom, eller hon har påbörjat jag fyller i lite granna ;)

Har mkt i mitt lilla huvud just nu som inte rymmer så mkt, så ska sluta skriva nu, men åker till Ullared imorgon natt :D:D