Hjärtat stelnade till ...


Uh-huh huh huh huh
Let me tell ya now
Uh-huh


When I had you to myself
I didn't want you around
Those pretty faces always made you stand out in a crowd
But someone picked you from the bunch
one glance was all it took
Now it's much too late for me to take a second look

Oh baby give me one more chance
(show you that I love you)
Won't you please let me
(back in your heart)
Oh darlin' I was blind to let you go
(let you go baby)
But now since I see you in his arms
(I want you back)
Yes I do now
(I want you back)
Ooh ooh baby
(I want you back)
Ya ya ya ya
(I want you back)
Na na na na

Tryin' to live without your love
Is one long sleepless night
Let me show you girl
That I know wrong from right
Every street you walk on
I leave tearstains on the ground
Following the girl
I didn't even want around
Let me tell you now

Oh baby all I need is one more chance
(show you that I love you)
Won't you please let me
(back to your heart)
Oh darlin' I was blind to let you go
(let you go baby)
But now since I see you in his arms

Uh-huh
A buh buh buh buh (2 times)
All I want
A buh buh buh buh
All I need
A buh buh buh buh
All I want
A buh buh buh buh
All I need

Oh just one more chance
to show you that I love you
baby

(I want you back)

Forget what happened then
(I want you back)

Let me live again

Oh baby I was blind to let you go
But now since I see you in his arms
(I want you back)

Spare me of this cause

Gimme back what I lost
Oh baby I need one more chance ha
I tell ya that I love you

baby

ohhh

I want you back ha ha ha ha


Söndag..!

Heeelt slut, jobbig arbetsdag allt blev felvänt men tog mig igenom det, promenerade hem skönt men jobbigt att andas med all björkpollen. Gått igenom vad som ska handlas och göras inför studenten som närmar sig  har tuusen uppgifter att göra och ska vara barnvakt imorgon kväll och på Tisdag är det Karins skiva sen ere Valborg på Torsdag .. Hade fel skor idag när jag gick hem harde skit ont i mina trampdynor så jag vill skrika när jag går, ändå gick jag med Karin till Tuna och hem igen.. Kollat igenom en massa gamla bilder idag :/ pratat med gamla vänner också känns lite splittrat ............


Varmt eller kallt?
Vitt eller svart?
Sommar eller vinter?
Katt eller hund?
Stad eller landsbygd?
Chips eller popcorn?
Rock eller blues?
Dyrt eller billigt?
Coca Cola
eller Pepsi?
Fotboll eller Hockey?
Bada eller duscha?
Jeans eller kostym/dräkt?
Blond eller brunett?
Äpple eller päron?
Ryggsäck eller väska?
Pizza eller sushi?
Bok eller film?
Fredagkväll eller lördagmorgon?
Kaffe eller the?
Göteborg eller Stockholm?
London eller NewYork?
Morgon eller kväll?
Choklad eller lakrits?
Salt eller surt?
Ordentlig eller slarvig?
Lycklig eller olycklig?

....

Varför finns man!? ibland vore de bättre att inte finnas alls!

Många tankar far omkring i mitt huvud just nu ... men ska försöka sova lite ska upp och jobba hela dagen sen kommer
Karin och Yvonne, då vi ska prata om studenten, btw hittade min klänning jag ska ha på mig :D
En bild Emelie tagit för länge sen, man "fyndar" lite när man kollar i hennes mobil ;)


Lill lördag..

Kände igår kväll jag måste bara få sova uuut.. mejlade in min historia uppgift så att han ser att jag gjort den iaf, och sjukänmälde lektionen fast kom iaf fast 40 min sen typ ingen var där stackarn asso! 1 av 4 som har giltlig frånvaro iaf men men ...  Hade knappt pluggat men tänkte gör det iaf och gör om det sen istället för att inte göra något alls.. såg klart filmen typ.. key west. Den va sjukt bra fick riktiga tillbaka blickar till skåneland man fylldes av glädje, sen folk sitter o kommenterar att jag sitter och ler hela tiden när dom pratar bara för att dom inte förstår när dom svänger på "R"en. Jocke dog av en överdos 1997 och var bara 17 år gammal hans vän dog också av en överdos 1år senare, de som gör filmen var vänner till grabbarna.. I slutet jag stor bölade och tårarna sprutade, min lärare blev så förvånad, sen säger hon, ja men den va ju gripande och man får ju egna tankar själv.. Ensam satt jag där o torkade mina tårar.. blödig eller inte aja, inte rädd för att visa att jag blir påverkad! Måste sätta igång med Svenskan men orkar fan inte asso suck.. Grillat har vi gjort idag och druckit massa vin, själv håller jag mig till always coca cola, ska plugga på Lördag ^^ fast behövs iofs. Idag blev jag påmind om att det är Valborg nästa vecka helt totalt glömt bort det men men ....

Sen ett litet tillägg... Vänta på mat är fan inte mänskligt :)

Plugg och tatueringar...

Idag gäller det att ...... göra min uppgift om franska revolutionen, plugga på sjukvårdsprovet jag har imorgon samt svenska bokens uppgift ska vara klar och mejlad till Anna imorgon och till Torsdag ska Engelska uppgiften vara klar och på Fredag ska jag jobba och sen åka till sista lektionen ...

Lagom stressad, sen att folk i min omgivning inte heller mår speciellt bra gör mig stressad, pengarna ska in och betalas till skiva och flak....

Dagen har varit ganska bra, däckade igår vakna av att alla jag pratat med loggat ut så de va bara logga ut o stänga av och fortsätta sova, sjukt skönt.. Vi kollade på dokumentär film och f d missbrukare och sen en film om ungdomar i skåne som missbrukar, en verklighetsbaserad film sjukt bra synd bara att han dör.. men inte sett klart filmen den heter " typ.. key west " sen prata vi om EU alla jag frågat vet inte om att vi ska rösta den 7 juni .. ^^ och att victoria gifter sig den 19 juni 2010 alla hotell och vandrarhem och sånt dylikt är redan fullbokat för att få se dom vinka lite... samma datum som sina föräldrar gifte sig men men nog om dom.

Tatueringar ... vill tatuera in blommor på ryggen som betyder något, har funderingar på Blåklocka, iris, kaprifol, körsbärsblommor eller orkidéer.. eller också liljor men det förknippas ofta med begravning får se ..  

     

Blåklockan - Beständig kärlek, följ ditt hjärtas röst.
Iris - Du har sårat mitt hjärta.
Kaprifol - Tvivla ej på min kärlek.
Körsbärsblommor - När skall du besvara min kärlek.
Orkidéer - Endast du kan nå mitt hjärta.

Vit lilja - Vem kan skilja oss åt. Oskuld.
Gul lilja - Jag vill veta mer.







Varför inte bara förstå hur jag känner!?

Haka upp sig på gammalt, vad hjälper det? Det leder ingenstans framåt utan låter en bara stå kvar på samma plattform och trampa i samma fotspår! 

Just nu känner jag bara with or without you!

Pallar inte mera...
Får bli som det blir måste koncentrera mig på skolans arbeten nu.. ligger efter p g a allt detta som hänt och nu måste jag komma igen, för varför ska jag förlora 2 saker i längden när jag åtminstonde kan rädda ett?

Aja ... Over and out!

You know where you can find me...

Var det så smart...!?

Lördagen började med att Dorothea väcke mig o vi lekte med lite saker, sen hjälpte hon mig att städa klart min garderob.. sen gick hon till lekparken med Mormor och jag började gör mig iordning, skulle hämta upp Johanna i stan, hon hade varit på Aloe Vera kurs.. sen bar det  av mot Järfälla när jag åker förbi Karlberg började alla minnen komma upp i mitt huvud försökte att bara kolla ut genom fönstret sen ju längre jag kom ju jobbigare blev det, och runt Spånga då får jag sms av honom, (fattades bara det) tänkte jag... När jag sen reser mig upp för att kliva av vem reser sig inte samtidigt om inte DU.. Båda stelnade till av en liten chock (här har vi suttit och smsat med varann när vi ändå va på samma vagn) spärrade upp ögonen o ba Hej.. lite stelt sådär, kände direkt hur det högg till. Ville bara slå din nya men la bara på ett leende och presenterade mig .. Märkte direkt lika bra att säga vad jag gör här... men det blev ett drama, med elaka ord......... Sen att du tror det du tror är lite synd men jag hade trott exakt samma så finns ingenting att säga om saken MEN du vet mycket bättre än så och mina sms till dig är verkligen det jag känner! Ja vill bara stryka henne! Pratade med lite kompisar under kvällen som tyckte varför ska du bry dig liksom du har ny tjej.. men förstår dig också.. samtidigt så satt jag o grät över dig medans han försökte lite snällt att säga att jag inte ska bry mig om det du säger .. men hur lätt är det!? Johanna hämtade mig sen så idag har vi varit i Järvastaden och kollat på lägenheter, parhus samt radhus... och vi har även lekt i lekparken.. den va lite extra rolig inte som alla andra och Dorothea tyckte det var jätte skojsigt! Jag kan liksom säga såhär så det underlättar för dig att förstå mig, jag är villig att tatuera in ditt namn på din kropp så mycket betyder du för mig.. skulle skita i alla andra finns bara en!! Pratat med en kompis om saken och han säger ge det en chans går det inte så måste du gå vidare och det är på riktigt!

Stellan sa också idag att varför åkte du för!? var du verkligen så smart nu Sara, tänk på vad ni har gått igeonom!? Kändes skönt att höra det samtidigt blev jag förvånad att det kom från just honom ... Sen sas det en hel del till och det vill jag inte lägga ut här ..  



Lagom roade på visningen!



16 April...

Morgonen började lagom segt, skönt att ha sovit lite iaf, men sen kommer man till skolan vi va sammanlagt bara fyra elever på matte lektionen idag, gick igenom sannolikheter jag börjar fatta nu :P (äntligen)
Sen gick jag o skruva mig för mötet med Monika osv men det gick bra och hon skulle kalla dit Kajsa senare idag..
Jag stå-solade idag med Isabell fast hon körde hederlig ligg-solarie det va läskigt de 3 första minuterna sen började jag slappna av men jag fick skit musik så det underlättade inte situationen direkt, sen mot slutet ville jag bara att det skulle gå över... (väggarna krymper) ska ta det nästa gång också de är ju trots allt bra övning för mig att stå i trånga utrymmen!

Åkte hem, vad finns inte i brevlådan om inte min studentmössa! på och prova direkt tycker inte att jag passar i den formen av mössa men va fan det blir nog bra endå! :D Körde till Solna och runt lite med pappa han skulle hämta något på Malmbergs bla bla .. Hem sovit, ätit, diskat och nu e jag här.. får se när han loggar in på msn eller om det inte blir av.. hur som helst mår lite bättre idag bara att jag har en helt sjuk träningsvärk som är skön på ett sett eftersom man känner att man gjort något :) Beställt lite sommar kläder också som kommer nästa vecka och det blev lite uppdelat eftersom allt inte fanns i lager så under Maj :D

Imorgon blir det att jobba igen, det behövs nu när det är skivor och lite sånt ... slutar 14 och min sista lektion som är viktig börjar 14.05 så mamma kommer och hämtar mig och kör dit mig blir lite sen men hellre de än att inte komma alls, behöver bättra på min närvaro lite grann om man säger så!



147 mannen !


Guld studenten!


Hit tvinga min kära pappa att gå in i ! fyyy faaaaan!!


Och just såhär känner jag just nu .. jag behövde din bekräftelse och det känner jag av idag att jag mår bättre nu när du svara svart på vitt, tack Bullen! (:

För att du finns!

Jag tycker om dig, och du påverkar mig på ett positivt sett.. hade jag inte pratat med dig igår och idag så hade jag inte orkat gå till skolan idag och tack vare att du får mig på andra tankar så kan jag somna, inte för att jag sovit länge men mer än de senaste dagarna det har varit så jobbigt!   Med tanke på att det är våran årsdag idag (3 år sen vi blev tillsammans) orkade jag inte åka o träffa nån, nästan så jag inte tänkte vara barnvakt vilket jag tog mig ork till iaf!
Vi prata om döden idag i skolan då brast det för mig och Emelie så vi sprang ut, sen kom kurator Carola o prata med oss, som ledde till samtal med bitr rektor Monika... som senare ledde till att vi ska på möte igen imorgon så jag missa engelskan som jag behöver gå på.. men samtidigt är det här viktigt att ta upp.. !
Emelie fick sin mössa idag och min är på väg vi ringde till ABC-gruppen idag så :)




Tack för att du finns Emelie! älskar dig <33

Missuppfattning!?

Jag har tydligen märkt att på mitt sätt att skriva kan misstolkas och är det några frågeteckan så fråga!

Att jag blir lätt kär menar jag att man tror sig bli intresserad av någon men det visar sig med tiden att jag bara jämför dem med dig och dår förstår jag att jag inte alls är kär i den personen utan vill bara gå vidare...

Puss på er!

vänner ?

Hur i helvete ska det gå till !

Ändrat beteende och sätt att prata ..........................................................

I deny the truth and believe a lie!

Fred Lycka Sanning....
gjorde den med dig, du var så omtänksam och kärleksfull men inget av det där finns kvar hos oss..

Fick sms av Emelie igår och idag som betyder väldigt mycket för mig som ex

- Mm men där ser du, jag har alltid sagt att det ska vara du och tim.

- Tönt hon är som tagit det från oss ;) men jag vet att det ska va ni 2, du var glad med honom :) jag tror ni kan få det att funka igen.
Bullen vill nog det också egentligen! Om du tänker på allt som han har sagt till dig hjärtat. <3


Så löd två sms från min prinsessa men det blir nog aldrig så eftersom ja du vet ................................................................................!!


But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed



Vad kan jag säga!?

............... Ingenting!

Ditt liv, dina saker, du bestämmer!

MEN det högg stenhårt rakt in i mitt hjärta!


...


Grillning..

Idag har det varit full rulle, skurat altanen, utemöblerna, fixat grillarna, och tvättat som fan!
Hunnit med en hel del faktiskt och ganska nöjd.. Trots att jag knappt sovit i natt igen, började tänka en hel del vid 04 och fick världens magknip mådde så jävla illa och ont gjorde det både i magen o i hjärtat..
När jag vakna tänkte jag direkt på dig och lite små saker och senare idag fick jag sms av dig och det stod exakt det jag tänkte imorse, lite små komiskt var det måste jag säga! .. Måste sätta fart med skolarbeten nu fast det tar emot men har inget val längre  idag är de 52 dagar kvar till studenten ! fan va nice men vill att de ska vara över, samtidigt som jag ville att du skulle komma på skivan så kan du inte, förstår det, och dessutom gick jag aldrig på din vilket jag sjukt ångrar .. sen påminde du mig än en gång om din student .. Förlåt!!

Tänker .........


Glad Påsk!

Jag har tänkt och funderat mycket den senaste veckan ...... och kommit fram till detta.......


Födelsedag!

Den har varit sådär, har inte brytt mig så mkt längre, som man brukade när man var mindre. Växt ifrån det där att man MÅSTE bli firad!  Haft familjen här idag, ska bli firad mera på Lördag, mellan syrran åkte till Barcelona imorse, lyllo!
Men fick bästa Happy Birthday mms:et när jag vaknade lyssnat ett x antal ggr nu :)

Senare va jag ute lite med Carro och Yashar, jag e helt slut orkar inte nångonting av mitt liv längre, inte lycklig någonstans och det drar ju ner en totalt... Pratade mkt med Damla igår om allt som hänt och är just nu, hon fick en liten typ " Aha " upplevelse varför jag är som jag är ibland... skönt det iofs men samtidigt så vill jag inte prata med för många heller! En viss person som skulle med ut idag hörde inte av sig heller, lite smått irriterad på det också men skit samma hade det bra endå, orkar inte lägga vikt på småsaker men blir samtidigt arg på mycket snack liten verkstad!

btw så kom jag nu på att jag inte tagit en enda bild idag .... tråkigt, för jag lockade håret i 3 TIMMAR för att bli lite si sådär extra fin idag, och lagt en fin make-up men får ta nya på Lördag... lite komiskt är det för jag färgade håret brunt för "det var så länge sen" nu när jag kolla korten från förra året är jag brunett på min födelsedag också :P

Fått många gratulationer idag, tack snälla till er alla som grattat mig! (:

Måste sova nu ska upp runt 6 tiden och leka med denna lilla busfia!  :D


Söndag! och studentbilder...

Blev en rätt skön Lördag faktiskt var så jävla trött efter Fredagen så jag behövde sova men icke .... Vi kollade på Juno och den handlade om en 16 årig tjej som blev gravid och ville adoptera bort barnet till ett par, men de skulle separera på slutet ... mer än så kan jag inte säga... Alla somna utom jag som satt o grät och skratta när bebisen sparka där i magen, blir så sugen själv!


Marie Antionette var as bra faktiskt! ska se den igen och föra ner lite anteckningar eftersom vi aldrig får en film att se bara sådär ... blir säkert prov på den och jag måste ju lämna den vidare så måste se den imorgon så jag kan ge den till Emelie..! Men just nu så sitter jag på facebook och Adams ex är på mig som en liten huligan fjortis, att dom orkar !
Verkligen söker efter bråk, kan hon få om hon så gärna vill men varför bry sig om någon man inte ens känner, sett eller pratat med!?

Sitter och pluggar lite körkortsteori har läxa till imorgon, då jag ska köra hoppas på sol, bara den inte är bländande:)
Mamma och jag kollade igenom bilder till blivande studentkort, fanns jätte många roliga och bra men antingen var de för mörka eller tagna för långt ifrån :(

Bullen hörde av sig idag också, kom som en liten chock men ändå lite roligt att han gjorde det :)
men nog om det, åkte aldrig iväg i helgen som ni märker men jag hade kul iaf!


Var ett förslag men blev inte den vinnande bilden...



Den här blev det, och kommer att skickas in imorgon av pappa :)


studentbiljetter...

Adam och Jocke va precis här o köpte biljetter till min skiva, trodde det skulle bli en snabbvesit så orka inte göra mig iordning men ....... från sex till nu, prata om allt mellan himmel och jord!
Sjukt roliga kommentarer .. man får liksom se en helt annan sida av honom som man inte är van att se sen också lite bekräftelse om misstankar man haft och lite annat .. 

Ja från förra inlägget så har jag inte läst någonting alls hahah! jag börja kolla på en film vi har i läxa Marie Antionette heter filmen, suck tänkte jag när den började med ...... Kung Ludvig den 16 bla bla bla snark men den visar sig vara rätt så bra faktiskt den är på en timme men folk hör av sig hela tiden så det blir till att pausa eller spola tillbaka sen när Adam o Jocke kom fick jag stoppa och jag började att se filmen vid 4 och nu e den halv 9 hahha! lite komiskt. Iaf ska se klart filmen nu sen kommer Carro och Yashar förbi ikväll då vi ska se film o bara softa ...


Hörs sen!




Bild på Marie Antionette med hennes barn..

Helg!

Äntligen ... efter helgen fortsätter en veckas lov och dessutom min födelsedag :)

Ända negativa är att det är prov första timmen direkt efter så de blir att plugga på lovet, hon är nämnligen hård med betygen ...

Igår fick jag tillbaka samprovet, G+ hon ska fan ha styk den kvinnan! de som inte ens pluggat fick G och när man räknar poängen så har jag nästan full pott och nästan 20 poäng mer än vissa andra ... ^^

Nog om henne blir bara så jävla arg när man tänker på henne! Senare kom när jag kom hem hade syrran städat mitt rum så jag slapp fan va skönt asso, gick ut på promenad med Richard o Jimmy.. var ett tag sen jag träffa dom eller speciellt Jimmy, ( skolavslutningen i 9an ) så skönt vårväder så varför inte en promenad i solen ?
Syrran hämta mig så vi åt middag sen vare hem o städa o göra sig iordning för Carro och Yashar Rille Jimmy och Sebbe skulle komma på en chillkväll .. blev ganska lyckat måste jag säga förutom på slutet nakenchock och sprit överallt .. ^^ sen var det ett måste att prova på att bada i mitt badkar för två men det var ingen som ville bada med fylle nakna Rille haha! sen vare att städa undan lite och sen vare till att dejta kudden.. somna samma sekund jag nudda den sjukt skönt..

Carro jobbar idag, men hon har redan slutat kanske kommer förbi ikväll med nu när jag äntligen är ensam hemma!
Händer ju inte direkt ofta kan man ju tillägga! Sen blir jag så irriterad på folk som säger hela tiden att när vi ses bla bla bla sen vågar dom inte komma iaf ... mycke snack liten verkstad!

Ska försöka läsa lite idag annars kommer  det bara ligga o släpa och det blir akut läsning i slutet på veckan men så säger jag alltid och det slutar alltid med akutläsning men vi får väl se ..

Bryggt kaffe nu så tjingeling ha en skön Lördag!

allt och ingenting..

Idag har jag tänkt på en massa saker, vad är värt att bry sig om egentligen?
Varför ska jag ta på mig massor av saker som jag inte ens orkar med..
varför kan jag inte bara säga nej till folk!? Det är nog en positiv men samtidigt min negativa sida som jag har... 


Saknar kärleken kan jag ju konstantera också.. någon att dela allt med, men framför allt närheten att bara få kramas och umgås med varann, blir lätt kär tror jag men det är nog att jag blir kär i kärleken och inte
i personen .. har jag blivit för kräsen ? jämför allt och alla med honom .. ( du vet vem du är ) nästan 3 års kärlek och bråk ibland men det finns ju talesättet att kärlek alltid börjar med bråk .. Saknar dig något så fruktansvärt orkar inte höra mera negativa saker om dig från alla andra, för mig var du allt som ibland sårade mig men gjorde mig ändå till världens lyckligaste flickvän mesta dels av tiden vi hade med varandra .. Varför skulle de behövt bli som det blivit mellan oss? Vi beter oss som främlingar mot varandra, som att vi inte känner varandra alls längre men mycket förändras när man inte umgås lika mycket som innan.. är ju ändå sen September 08 som det tog slut och nu ere redan April.. och min födelsedag närmar sig känns som om jag fyllde år igår när vi gick ut hela släkten och sen drog vi vidare.. man glömmer bort det negativa rätt fort och minns allt det positiva man gått igenom. Hade jag inte åkt på kryssningen för 3 år sen hade vi aldrig träffats, funderar mycket på det hur hade jag haft det idag då? men samtidigt så vill jag inte tänka så för med dig har jag upplevt så jälva mycket!  Vissa kvällar vill jag ha dig tillbaka men andra så är det, det sista jag vill!
Kommer alltid att älska dig, kanske inte som förr men du finns alltid kvar i mitt hjärta.. synd bara att vi sårade varann så pass mycket som vi faktiskt gjorde.. 

Älskar dig Bullen!






Bilder från min födelsedag förra året ........