Arbetsintervju?

På Onsdag.. Skulle precis börja skriva min CV så ringde det från Sector Alarm så ska dit och kolla va det är för något på Onsdag, ska iaf söka andra också givetvis!

Börjar jobba kl 16 också skönt att få något gjort, sitter just nu och kopierar mina Å Ä Ö åäö sitter hos Kostas finns ju inga sånna direkt men skit samma han skulle göra något med sin pappa så jag sitter och lyssnar på musik o lite annat så länge..

Later


Känslor?

Jag har så mycket jag vill säga till dig, men jag drar mig undan och när du ber mig säga till dig så försvinner allt jag vill säga, älskar att titta in i dina fina bruna ögon men sen finns ju det där andra som stör. Allt kommer efteråt, Igår levde jag för stunden och ville inte bry mig om det andra men nu har allt kommit ikapp mig och du tyckte jag tog väldigt kallt på saken, men saken är den att jag inte känner dig tillräckligt bra ännu för att veta vad jag kan berätta och inte, har ju lärt mig att jag inte kan prata med mina systrar som jag trodde att jag kunde, hinner inte blinka så har dom sagt till någon annan ...... tragiskt!

Sen att översätta allt till engelska också, lycka till..
Jag vet att jag känner starkt för dig men sen då? Som om att det räcker, alla ska jävlas också ^^

Min hjärna blir tom när jag ser dig, men som du sa också, när jag lärt känna dig kommer du be mig vara tyst haha!!

Tänker så mycket just nu på allting att jag blir illamående, jag ska alltid dras in i skit. Det räcker!



Punkt slut. Later

Snart hemma!!!!!

kan bara saga fy faan va skont!


I had a dream, worm was getting hot ;)

 

 

Later


Happy happy happy


Sara is very happy

Daniel hihihi I have so much to tell you now :D:D

Thailand baby!






Sondag

Nu har min syster ocksa gjort naglar och ar nu fardig for ett frieri :) hahah!!

Retas kan hon ocksa gora har jag markt! Daniel/Susan hor av er!



 Later Big kiss for you :)

...

Im dreaming and thinking of you!

Regn och Dora

Bara sovit och tagit det lugnt idag, regnat som bara fan! Nu pa kvallen tog vi en langpromenad (Johanna, Dorothea och jag) skont men jag har skit ont i fotter och vader, blir tokig snart! :(


Varje dag ar det samma tjat om den grekiska Dora som Dorothea alskar hon sitter just nu pa YouTube och kollar lite :) (kl 23.17)



Saknar dig :S




Later

Onsdag?

Skulle kaka frukost idag, kom precis 20 min innan stangning "klassiker" sen hade vi fel kupong vi hade datumet 14/9 fast det ar 9/9 idag hmmm ?


Getingar overallt, annars frascht.. Tog en massage nara hotellet igar, sa javla duktig och hon gjorde xtra pa min rygg for jag ar sa hard tydligen eller jag vet det redan, men sen sa hon nasta gang ta bara ryggen, dricksa henne med 200 blev helt till sig jag hann inte ens ga darifran sa sprang hon till 7/11 och handla, va lite kul faktiskt.. kom en feta skur nar vi kaka frukost men den vara typ i 3 minuter sen var den borta, stellan kopte halsband till "honom" ocksa :) nej nu vill jag sova, kl ar 10.51, somnade mitt i filmen igar och vakna nar stellan gick ifran mig :(




Later

Thailand

Javligt skont att antligen fa komma bort, trakigt med vadret de forsta dagarna bara sen ocksa bitterfitta humor har ..... Varat hotell var bra men sjukt sega sen problem med betalning osv osv osv sa vi bytte till ett sjukt mycke snyggare och modernare hotell, visserligen inte sa barnanpassat men de trivs anda battre i stora poolen!

Stellan har kopt massa filmer vi ska se snart kl ar 23.18 har, skiljer ca 5 timmar + fran hemma..\

Handlat lite saker ocksa men inte sa mkt orkar inte slapa men hitta en jatte fin sak till mamma o pappa i 32 ars present.



Har haft drommar om honom enda sen planet det ar liksom 5 natter i rad, harliga drommar ar det iaf.\


Nej god natt nu det blev inte ens en sammanhangande text de har men ska till stranden imorgon o steka!!\




Later

Fan fan fan fan åter igen FAN!

Jag skulle inte ha vägt mig !!!!


MÅSTE gå ner minst 20 kg asso buhu!! aja bara att börja nu i thailand strandpromenader och mycke frukt och skaldjur.




Over and out!


Snart

åker vi :D


Helt extas, ska till syrran på lunch innan vid halv 11 ?

Precis duschat funderar på att sminka mig och fixa mitt hår, snyggast på arlanda hahah nej men vill göra något :S

Nej ska återgå till annat





later

Virus

Fått feta viruset på min data så, "min" datagubbe var och hämtade den igår och skulle fixa med den medans jag är borta, sitter just nu på mammas data. Fan åker imorgon!!!!!!!

helt spänd och hur jag än packar min väska så har jag övervikt asso ååH! och ändå har jag inte packat ett enda par skor, inge smink och ingen hårfön asså buhu!!


Aja får lösa de där på nåt sätt, jobbar ikväll och just för tillfället tar jag emot jag vet inte hur många MJ låtar av en kompis :D:D Wiie för det!



Hörs senare!





Later